Draumen som drog


Eg arbeider med ei lita dikt-samling. Eg diggar å skriva dikt. Eg har ei oppfattnig av at dikt ikkje må gje meining og ha ein historie på same måte ein låt eller ei skjønnlitterær bok må. Dikt er ord, kjensler, tankar.. lause tråar saman. Her er dagens "depressive" tankespel.

DRAUMEN SOM DROG

Noko drar

Eit hjarta står stille og vil gå

Men realitet og (u)sunn fornuft

Spelar aldri på lag

Lener seg over meg som eit tikkande ur

Held stramt rundt beina som vil springe

Manipulasjon

Inni meg

Eg spring i søvne

Men våknar utslitt

Tom

Og ser draumen gå sin veg

Dagen kjem

Som dagen før

Hjarta prøver å gøyme

Draumen som drog


0 views
D72_7564.jpg

Eli's train of thoughts

 

 

© 2016 Eli Gauden 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Spotify Icon
  • Black iTunes Icon
  • Black SoundCloud Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Flickr Icon