top of page

Adventstid - ny julesong


Ny julemusikk 🎅🎄😊 Eg fekk synga vokal, saman med Johnny Berg (artist/music)), på denne låten av Glenn Vabø: ADVENTSTID! Saman med barnekor er resultatet ein koslig, letthøyrd, adventssong, som eg håpar kan falla i smak :)

Ønsker alle ei god hjertevarm adventstid 🌟

---------- Musikk og tekstforfatter av versene: Glenn Vabø Vokal og tekstbearbeidelser: Eli Gauden Tekstforfatter av refreng, refrengmelodi og duettvokal: Johnny Berg Alle instrumenter (unntatt piano): Bengt Bakke Piano: Olena Svatyeva Barnekor: Jordbærhagen Barnegospel

Arrangør, produsent og lydmiks: Bengt Bakke

Innspilt i Studio 7b i Bergen Mastering av Sage Audio i Nashville, TN, USA

Utgitt av musikkselskapet Pink Link Production

Design av coverfoto: Bengt Bakke

LYTT TIL ADVENTSTID HER

#julemusikk #julesong #release #jul #musikk

20 views0 comments

Recent Posts

See All
D72_7524_edited.jpg

Eli's train of thoughts

bottom of page